Konsultointi

Menestyvä organisaatioiden johtaminen koostuu hyvästä johtamisesta, oikeasta organisaatiosta, toimivasta järjestelmästä, sujuvista palveluprosessista, toiminnan tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta, henkilöstön hyvinvoinnista, monipuolisesta sidosryhmistä ja hyvästä talouden.

Liikkeenjohdon konsulttina Haapajoki Oy toimii kaikilla osa-alueilla asiakkaiden organisaatioissa. Ydinosaamistamme ovat strategia ja liiketoimintojen kehittäminen, johtaminen sekä taloushallinnon ja operatiivisen toiminnan kehittäminen.

Toimintamme pohjautuu osaaviin asiantuntijatiimeihin ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Tuemme aktiivisesti hyvää johtamista, jonka seurauksena organisaatio palvelee laadukkaasti ja tehokkaasti asiakkaitaan.

Toimintamme tuloksena asiakkaamme kyvykkyys johtaa ja uudistua kasvaa uudistavat toimintatapojaan ja käytäntöjään strategiansa mukaisesti ylläpitävät ja kehittävät toimintakulttuuria, joka on vastuullinen, tuloksellinen ja riskit hallitseva.

 

  • Neuvomme ja toteutamme. Kokoamme yhteen strategiaan, liiketoiminnan kehittämiseen, rahoitukseen sekä ajanhetkeen liittyvät taidot, jotta voimme tehdä strategiasta totta ja tuloksellista.
  • Olemme neuvonantajanasi. Autamme suunnittelemaan muutosta, hallitsemaan sitä ja toteuttamaan sen, ja meillä on siihen kaikki tarvittavat taidot, myös nykypäivän teknologian osalta. Mutta olemme riippumattomia ohjelmistotoimittajista ja muista valmistajakohtaisten ratkaisujen myyjistä.
  • Tarjoamme terävän toimialanäkökulman. Asiakkaidemme kohtaamat ongelmat ja mahdollisuudet eivät ole ylipääsemättömiä. Tuomme yhteen toimiala-asiantuntijoidemme tietämyksen ja verkostomme osaamisen, jotta voisimme ymmärtää juuri Teidän organisaationne avainkysymykset ja tarjota teille huolellisesti perustellun ratkaisun.

 

Kysy lisää palveuistamme joko suoraan jukka@haapajoki.fi tai lähetä kysely tarjouspyyntö lomakkeen kautta.